Het park

Vakantiepark Aulatal ligt 1,5 km. buiten het Luftkurort Oberaula in het schitterende Hessische Knüllgebergte, ongeveer 40 km onder Kassel ten hoogte van Bad Hersfeld.

Oberaula is een gezellig dorpje waar u terrecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen ( 3 supermarkten ) en gezellige restaurantjes. In het dorp Oberaula is een verwarmd buitenzwembad (1,5 kilometer vanaf het park), een binnenbad met sauna, solarium, een tennis- en squashal en een manege.

Oberaula
Uitzicht op park

Het gebied kenmerkt zich met een prachtig middelgebergte tot ruim 600m hoogte en de vele vakwerkhuizen, burchten en ruïnes.

Het park Aulatal is rustig en verzorgd, een gedeelte van het park wordt permanent bewoond een gedeelte wordt verhuurd aan vakantiegangers en een gedeelte wordt gebruikt als tweede woning. U kunt hier nog genieten van ultieme rust en natuur, prachtige wandelingen maken en op de fiets of mountainbike de omgeving verkennen. Het is hier een oase van rust en ruimte.

In de directe omgeving zijn veel mogelijkheden voor excursies en ontspanning.

Voor opmerkingen of vragen over het park en Oberaula kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier

Vijver bij het park
Gezellig terras
Zwembad in het dorp